Taalreizen Spanje – Valencia

Spaans is een taal met een verrassend eenvoudige grammatica. Tijdens een taalreis naar Valencia leer jij de basis van de Spaanse taal, maak je de volgende stap in deze taal of leer je juist meer over de cultuur. Er is in ieder geval één ding dat vooraf vaststaat: je gaat een onwijs gave tijd tegemoet, waar je samen met alle andere internationale studenten grote stappen zult maken. Hiermee zijn taalreizen naar Spanje niet alleen leerzaam, maar ook nog erg leuk. Wij van flamenco taalreizen hebben alle informatie voor jou op een rij gezet, waardoor jij razendsnel een goede keuze kunt maken.

Wat leer je tijdens de taalreis in Valencia?

✔ Het spreken van de Spaanse taal
✔ Teksten schrijven in het Spaans
✔ Meer over de Spaanse cultuur

Bezienswaardigheden en activiteiten in Valencia

✔ Ciudad de las Artes y Ciencias
✔ El Museu de les Ciències Príncipe Felipe
✔ L’Oceanogràfic: Zeeaquarium
✔ Museo Casa de las Rocas
✔ Museo del Arroz: Rijstmuseum

Wist je dat een taalreis goed te combineren is met een citytrip naar Valencia? Vlieg naar deze schitterende stad, volg goed verzorgde taallessen en ontdek in de tussentijd het beste van Valencia. Wat dacht je van de stad van Kunst en Wetenschappen? Of de oude stadskathedraal en markthal? Het is allemaal mogelijk in Valencia!

Taalreizen Spaans vergelijken via flamenco taalreizen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Wij van flamenco taalreizen vergelijken alle verschillende aanbieders. Op die manier zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid op pad gaat. Dit doe jij bovendien ontzettend eenvoudig, want in één oogopslag zie je de verschillen. Een slimme tip: klik even door naar de website van aanbieder. Hier kun je een gratis brochure downloaden met alle informatie over de taalreis. Zo weet je precies waar je aan toe bent, en wordt jouw taalreis een hele ervaring, maar bovenal ontzettend leerzaam!